سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

سحر بانو

کارهای هنری و آشپزی

اشپزی/شامی.کوفته.کوکو.دلمه/دلمه سبزیجات

         

                 

مواد اولیه :

  • بادنجان وفلفل دلمه‌ای از هر کدام دو عدد
  • گوجه‌فرنگی درشت چهار عدد
  • رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ‌کرده 300 گرم
  • لپه 100 گرم
  • سبزی دلمه (تره، جعفری، گشنیز، مرزه، ترخان، ریحان، پیازچه و نعنا) یک و نیم کیلوگرم
  • پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
  • برنج یک پیمانه  

طرز تهیه:                                                                                                             

برنج را شسته و خیس کنید. لپه را نیم‌پز، سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد کرده و کمی سرخ کنید. گوشت را به سبزی اضافه کرده و تفت دهید، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. برنج خیس‌خورده و لپه نیم‌پز را به مواد بیفزایید. ابتدا فلفل‌ها، گوجه‌فرنگی‌ها و بادنجان‌ها را جدا و با یک قاشق کوچک خالی کرده و با مواد آماده شده درون آنها را پر کنید و سر را مجددا روی آنها قرار داده و به وسیله خلال دندان محکم کنید. رب گوجه‌فرنگی را کمی با روغن تفت داده، پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه نموده و با یک لیوان آب مخلوط کنید و پس از جوش آمدن دلمه‌ها را درون قابلمه حاوی سس آماده شده قرار دهید و با حرارت ملایم به مدت چهار الی پنج ساعت بپزید. 

نظرات 1 + ارسال نظر
طلا سه‌شنبه 25 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 01:11 ب.ظ http://par-parwaz.blogfa.com

سلام خیلی جالب است موفق باشی

ممنونم عزیزم

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد