مواد اولیه :
طرز تهیه:
برنج را شسته و خیس کنید. لپه را نیمپز، سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد کرده و کمی سرخ کنید. گوشت را به سبزی اضافه کرده و تفت دهید، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. برنج خیسخورده و لپه نیمپز را به مواد بیفزایید. ابتدا فلفلها، گوجهفرنگیها و بادنجانها را جدا و با یک قاشق کوچک خالی کرده و با مواد آماده شده درون آنها را پر کنید و سر را مجددا روی آنها قرار داده و به وسیله خلال دندان محکم کنید. رب گوجهفرنگی را کمی با روغن تفت داده، پیاز داغ، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه نموده و با یک لیوان آب مخلوط کنید و پس از جوش آمدن دلمهها را درون قابلمه حاوی سس آماده شده قرار دهید و با حرارت ملایم به مدت چهار الی پنج ساعت بپزید.
سلام خیلی جالب است موفق باشی
ممنونم عزیزم