-
دست سازهای زیبا
چهارشنبه 11 دیماه سال 1392 09:58
-
بافتنی
دوشنبه 13 آبانماه سال 1392 19:57
-
کوفته برنجی
پنجشنبه 13 تیرماه سال 1392 09:01
مواد اولیه : برنج و لپه از هر کدام نصف پیمانه تخممرغ سه عدد نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه و ادویه از هر کدام نصف قاشق چایخوری رب گوجهفرنگی دو تا سه قاشق سوپخوری سبزی کوفته (تره، جعفری، شوید، مرزه، نعنا و ترخان) 500 گرم آرد نخودچی 75 گرم یا یک پیمانه گوشت چرخ کرده کمچرب 500 گرم پیاز خرد شده دو عدد آب گوشت دو پیمانه...
-
نوشیدنی نعنا و لیمو
شنبه 25 خردادماه سال 1392 17:10
مواد اولیه نعنا شش شاخه لیموترش شش عدد شکر یک پیمانه آب یک پیمانه آب گازدار به میزان لازم یخ به میزان لازم طرز تهیه : آب و شکر را روی حرارت قرار داده تا بجوشد و پس از مدتی که حجم آن به نصف رسید، حرارت را خاموش میکنیم تا شربت کاملا خنک شود. یکی از لیموها را برای تزیین حلقه کرده و آب پنج عدد باقی مانده را میگیریم....
-
باذنجان شکم پر
شنبه 25 خردادماه سال 1392 16:33
مواد اولیه : بادنجان متوسط پنج عدد گوجهفرنگی سه عدد پیاز رنده شده سه عدد مغز گردو 200 گرم سیر دو تا سه حبه سبزی(چوچاق و اناریجه) یک پیمانه رب انار ترش یا رب آلوچه نصف پیمانه نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: بادنجانها را پوست گرفته و نمک میزنیم تا تلخ آب آنها برود. سپس شسته و خشک...
-
کیک عروسی 3
چهارشنبه 24 آبانماه سال 1391 20:38
-
خورش اسفناج گیلانی
پنجشنبه 4 آبانماه سال 1391 18:41
مواد اولیه : اسفناج 500 گرم مرغ چهار تکه پیاز 250 گرم (دو عدد) تخممرغ دو عدد آبغوره 4/1پیمانه روغن، نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: اسفناج را شسته به اندازههای دو سانتیمتری خرد میکنیم. سپس در تابه میریزیم نصف استکان آب و دو قاشق سر پر روغن به آن اضافه کرده و در تابه را میگذاریم تا با حرارت ملایم اسفناج...
-
اشپزی/غذاهای گیلان/رشته خوشکار
چهارشنبه 11 مردادماه سال 1391 14:43
رشته خوشکار؛ شیرینی مخصوص گیلانیها در ماه مبارک رمضان رشته خوشکار شیرینی مخصوص گیلان است که معمولاً آن را با چای میخورند. چرب و خیلی شیرین است. مغازههایی که رشته خوشکار میفروشند آن را پیش رویتان تهیه و سرخ میکنند و داغ و برشته تحویلتان میدهند... مواد لازم: آب 4 پیمانه مغز گردو چرخ شده 100 گرم مغز هل ساییده شده...
-
یادداشت
چهارشنبه 11 مردادماه سال 1391 14:41
سلام به دوستای گلم ممنون که به وبلاگبم سرزدید با اینکه نبودم چون مشغلم زیاد بود این دفعه با یه شیرینی سنتی خوشمزه اومدم امتخانش کنید حتما
-
اخته خمس
دوشنبه 1 خردادماه سال 1391 11:12
مواد اولیه : زغال اخته خشک و آلبالوخشک شده250 گرم (دو پیمانه) گلپروآب و نمک به میزان لازم طرز تهیه: این دسر مورد علاقه تمام گیلانیهاست و بدون شک در تمام خانههای آنها در اسرعوقت آماده میشود در ضمن باید بدانید اخته و آلبالو سرشار از ویتامین هستند برای درست کردن آن... ابتدا زغال اخته را به خوبی با دست میشوییم و سه...
-
کوکتل میوههای تابستانی
دوشنبه 18 اردیبهشتماه سال 1391 11:08
مواد اولیه : ژله رنگی نصف پیمانه آناناس دو حلقه انگور، موز، هلو، انبه، زردآلو، شلیل، آلبالو و... خردشده روی هم دو پیمانه بستنی دو اسکوپ سس پرتقال یک قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا مقدار کمی ژله در ته لیوان میریزیم و یک حلقه آناناس روی آن قرار میدهیم. یک اسکوپ بستنی و میوههای خردشده را نیز روی آن قرار داده سپس یک...
-
دسر ویفر شکلاتی
دوشنبه 18 اردیبهشتماه سال 1391 10:59
مواد اولیه : ویفر یک بسته سس شکلات یا توتفرنگی دو قاشق غذاخوری خامه یک قاشق غذاخوری شکلات تختهای 50 گرم میوه به دلخواه به میزان لازم طرز تهیه: من این دسر را خیلی دوست دارم و همیشه به کمک مادرم آن را آماده میکنم، بچههای عزیز دست به کار شوید تا این دسر از دستتان نرفته... ابتدا ویفرها را اطراف ظرف میچینیم. میوه...
-
بورانی کرفس
دوشنبه 11 اردیبهشتماه سال 1391 10:59
مواد اولیه : کرفس دو ساقه ماست یک پیمانه نعنا خشک یک قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم سیر سه حبه طرز تهیه: کرفس را پاک کرده، شسته و با آب و کمی نمک بپزید سپس چرخ کنید و به آن سیر ساطوریشده، نعنا خشک، نمک و فلفل اضافه کرده همه مواد را داخل ماست بریزید و خوب مخلوط کنید.
-
کیک عروسی۲
پنجشنبه 31 فروردینماه سال 1391 10:31
-
اشپزی/سالاد زیتون
پنجشنبه 31 فروردینماه سال 1391 10:02
مواد اولیه : کاهو فرانسوی خردشده دو پیمانه گل کلم خردشده و گوجه گیلاسی از هر کدام یک پیمانه زیتون سیاه و سبز بدون هسته از هر کدام نصف پیمانه نان تست خردشده دو عدد روغن زیتون و آبلیمو از هر کدام سه قاشق سوپخوری نعنا خشک نصف قاشق مرباخوری نمک به میزان لازم کره 30 گرم طرز تهیه: سالاد زیتون از آن سالادهایی است که بدون شک...
-
اشپزی/سوپ قارچ و سیبزمینی
جمعه 25 فروردینماه سال 1391 21:54
مواد اولیه : سیبزمینی کوچک و هویج پخته و پیاز کوچک از هر کدام دو عدد آب مرغ نیم لیتر قارچ 10 عدد پیازچه دو تا سه شاخه نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: آب مرغ و هویج را در غذاساز میریزیم به طوری که هویج کاملا له شود. سپس روی حرارت قرار داده تا به جوش آید. سیبزمینیها را به قطعات کوچک و بسیار نازک خرد میکنیم و با...
-
اشپزی/سالاد قارچ و پنیر
دوشنبه 21 فروردینماه سال 1391 21:05
مواد اولیه : مغز کاهو 300 گرم سرکه بالزامیک و نمک به میزان لازم قارچ ریز و پختهشده یا کنسرو قارچ 500 گرم پنیر فتا 100 گرم روغن زیتون و آبلیمو از هر کدام یک قاشق سوپخوری طرز تهیه: سالاد همیشه طرفدار دارد به خصوص که در آن پنیر هم باشد. به همین خاطر بر آن شدم که برای شما یک سالاد خوشمزه را آموزش دهم. کاهو را خرد کرده...
-
روبان دوزی /رومیزی وکوسن۱
دوشنبه 21 فروردینماه سال 1391 19:47
-
یادداشت
دوشنبه 21 فروردینماه سال 1391 19:45
سلام بازم سال نو همگیتون مبارک میدونم خیلی وقته که مطلب جدید نگذاشتم اخه دوست جونیا لب تابم مشکل پیدا کرده بود خیلی سخت بود اما امیدوارم واسه شماها پیش نیاد واسه همتون سال خوب و خوشی باشه امیدوارم همه به خواسته ها و ارزوهای قشنگشون برسن.منم دعا کنید.....
-
سفره هفت سین
یکشنبه 6 فروردینماه سال 1391 11:21
سلام اینم سفره هفت سین امسال من ۱ ساعته درستش کردم بر عکس هر سال امسال زیاد شورو شوق نداشتمو خیلی خیلی ساده سفرمو چیدم به خاطر همین انقدر کوچولو و ساده وجمع و جور شده
-
تبریک
جمعه 4 فروردینماه سال 1391 10:47
یا مقلب القلوب والابصار یا مدبراللیل والنهار یامحولا الحول والاحوال حول حالناالی احسن الحال سلام به همه دوستای گلم سال ۱۳۹۱ را به همگی تبریک میگم و انشالا سال خوب وپربرکتی رو برای همه شما دوستای گلم ارزومیکنم انشالا که همه به همه ی ارزوها و خواسته هاشون برسن و امیدوارم تو سال جدید هم من رو فراموش نکنید وتنهام نگذارید...
-
عیدانه/سفره هفت سین۱
پنجشنبه 25 اسفندماه سال 1390 14:03
-
کارهای خودم
شنبه 20 اسفندماه سال 1390 15:58
-
صحبت
شنبه 20 اسفندماه سال 1390 15:43
سلام دوستای گلم من این سری با یه چندتایی از کارهای خودم اومدم البته اینا فقط چندتا از کارهای نگارگریم هست تا چندوقت دیگه عکسای بیشتری از کارهای خودم میذارم چون دوربینم با Resolution بالا عکس میگیره مجبورم Resolution عکسام روپایین بیارمو زمان میبره وچون نزدیک عید هست سرم شلوغه فعلا یه چندتا کار میذارم اخه یه دوستی...
-
اشپزی/غذاهای گیلان/کباب ترش
پنجشنبه 18 اسفندماه سال 1390 10:09
کباب ترش یکی از پرطرفدارترین غذاها در بین مردم گیلان است، کبابی که اگر به رستوران ها و غذاخوری های این استان و در برخی موارد استان مازندران وارد شوید، آن را می توانید بیابید، کبابی با طعمی متفاوت و ترش و لذیذ. این کباب با توجه به دستور پخت و مواد اولیه آن، در مناطق مختلف طعم های متفاوتی دارد. مواد لازم : گوشت راسته...
-
کیک عروسی۱
پنجشنبه 18 اسفندماه سال 1390 09:55
-
عیدانه/تخم مرغ
شنبه 13 اسفندماه سال 1390 11:16
-
عیدانه/سفره هفت سین
جمعه 5 اسفندماه سال 1390 17:05
چون نزدیک عید و همه حال وهوای عید رو دارن تصمیم گرفتم عکسای سفره هفت سین و تزیینات سفره هفت سین رو بگذارم
-
اشپزی/خورش.پلو.پلوها/هویج پلو
دوشنبه 1 اسفندماه سال 1390 09:59
مواد اولیه : هویج پخته شده نیم کیلوگرم برنج نیم کیلوگرم لوبیاچیتی پخته یک لیوان زعفران آبکرده نصف قاشق چایخوری شکر یک قاشق غذاخوری گوشت قلقلی سرخ شده 300 گرم روغن 200 گرم دارچین، نمک و فلفل به میزان لازم پیاز به میزان لازم طرز تهیه: برنج را خیس کرده و آبکش میکنیم سپس هویج را نگینی خرد کرده و با پیاز داغ که از قبل...
-
اشپزی/غذاهای گیلان/غوره مسما
پنجشنبه 27 بهمنماه سال 1390 11:15
مواد اولیه : پیاز سرخشده و غوره از هر کدام یک پیمانه گوشت 200 گرم روغن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا غوره را با روغن در تابه تفت داده وقتی نرم شد پیاز سرخ و گوشت پختهشده را به آن اضافه کنید تا این غذا آماده شود. این خورش نباید آبدار باشد. نکته: میتوان این غذا رو با گوشت مرغ هم تهیه کرد البته یک مقدار باید ابدار باشه...